Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Булгак

"Через 4 дні після трагедії фрагменти тіла жінки впізнав її чоловік"

переглядів: 137

42-річна Ірина Булгак загинула 14 січня 2023 року в місті Дніпро, коли російська ракета влучила у багатоповерхівку на Перемозі. Там загинуло 46 людей. Ірина того дня була на роботі – у магазині, що розташовувався на першому поверсі будинку №118. Під час повітряної тривоги вона пішла у підвальне приміщення, однак саме на нього після ракетного удару впав весь під'їзд. До останнього рідні сподівалися, що Ірина вціліла. Та за 4 дні після трагедії фрагменти тіла жінки впізнав її чоловік.

4 дні після трагедії фрагменти тіла жінки впізнав її чоловік

Ірина Булгак за першою освітою – технологиня. Другу вищу освіту здобувала в Дніпровському аграрно-економічному університеті.

«Іра готувалась до захисту дипломної роботи, завершувала навчання в магістратурі на біотехнологічному факультеті», – повідомили в навчальному закладі.

Та понад усе Ірина захоплювалась риболовлею. Влаштувалась працювати продавчинею в магазині риболовних товарів.

«Великою любов'ю Іри була риболовля. Вона брала участь в усіх змаганнях, могла втерти носа чоловікам. Без проблем ходила на зимову рибалку в лютий мороз. Із захопленням прокидалася у вихідний о третій ночі, щоби зайняти найкраще місце на водоймі», – розповіла подруга Ірини Ольга Холох.

Ірина зі своїм чоловіком Олександром були професійними рибалками, багаторазовими всеукраїнськими призерами і чемпіонами із рибної ловлі у парних та поодиноких змаганнях. Близькі пригадують Ірину завжди усміхненою, дуже відповідальною; людиною з великим бажанням навчатися чомусь новому, щоби бути корисною рибалкам будь-якого напрямку.

«Іра була дуже активною, веселою та просто батарейкою. Для мене вона назавжди залишиться одним цілим з її чоловіком Олександром. Цього року вони мали відсвяткувати 20 років шлюбу. Працювали разом, мали спільне хобі, спільне життя. Кращих людей не знав і не знатиме світ. Царство небесне Ірочко, ще побачимось», – написала Ольга Холох.

В Ірини залишився чоловік Олександр, мама, тато та сестра з її улюбленим племінником.

Джерело: платформа пам’яті “Меморіал” https://www.victims.memorial/

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Дніпро 2023 Текст Історії мирних жінки обстріли безпека та життєзабезпечення Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій