Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тамара Миколаївна

«15.03.2023 весь світ зупинився. Загинув любий чоловік, батько... Далі просто існуємо...»

переглядів: 69

Почалась війна, наш батько, чоловік пішов захищати Батьківщину. Ми спочатку залишались вдома. Але с кожним днем все становилось небезпечніше. Плюс до цього всього у мого батька, інваліда 1 групи ( без одної ноги), почались проблеми со здоров'ям. Нам потрібно було срочно виїжджати, щоб провести діагностику, так як в Курахове це все вже неможливо було зробити. 10 квітня 2022 р ми виїхали в Полтавську обл, де батька срочно прооперували. У нього виявилось онкологія.

2022рік для нас виявився дуже важким: війна, відсутність поряд чоловік, який завжди підтримував, сам чоловік на передовій, постійні переживання, життя від дзвінка до дзвінка, лікування онко у батька, операція на серце матері. Це все далеко від дома, постійне слідкування за новинами, що там на фронті, як там наш регіон.

Наше місто дуже близько від Мар'їнки і Вугледара. В місті залишились Олега (чоловіка) сестра та мати. Виїжджали с собакою лабрадором і троє котів. Із-за цього проблеми знайти житло. Постійні переживання. Думали 2022р був страшним... Але 15.03.2023 весь світ зупинився. Загинув любий чоловік, батько... Далі просто існуємо...

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Курахове 2022 2023 Текст Історії мирних жінки обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення здоров'я
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій