Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Михайло Коростильов

"Я не бачу його, він не плаче, його нема"

переглядів: 222

Внаслідок російських обстрілів Харкова 26 травня загинув п’ятимісячний Михайло Коростильов. Того трагічного дня батько хлопчика Микола разом з сином приїхав забрати дружину Олександру з роботи.

Олександра Коростельова тоді саме завершувала роботу у салоні краси в Харкові, куди нещодавно влаштувалась на роботу адміністраторкою. Коли Микола з малюком зайшли у салон, ракета потрапила у другий поверх будівлі. Малюк з батьком загинули, Олександра Коростильва вижила, жінку доставили до лікарні.

«Мене привалило, я впала на коліна. Я скинула все і повернулася. Бачу чорне тіло, Микола був весь чорний. Просто футболка та кров у роті. Він захлинається нею. Де Мишко, де мій син? Я не бачу його, він не плаче, його нема», — розповідала Олександра.

Хлопчик народився 30 грудня – менш як за два місяці до початку повномасштабної війни. З перших днів його батьки займалися волонтерством, однак зрештою вирішили поїхати у більш безпечний регіон. Після 9-го травня родина повернулась в Харків. В іншій області працевлаштуватися не виходило, а в Харкові жінці запропонували роботу. Вважали, що в місті стало безпечніше.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 Текст Історії мирних діти обстріли безпека та життєзабезпечення діти 2022 Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій