Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Любов Андріївна Крюкова

"Я хочу, щоб війна швидше закінчилася, тому що моєму правнуку йти в перший клас"

переглядів: 825

"Я пам'ятаю другу світову війну, але такого страху, як зараз відчувають люди, такого не було", - розповідає переселенка з Маріуполя Любов Крюкова. Вона з жахом згадує про події, що відбувалися з її великою родиною у приазовському місті, яке постійно обстрілювали російські війська. Каже, що в її будинку після вибуху снаряда повибивало вікна і розбило половину даху. Їй із рідними довелося поміняти кілька квартир родичів, але коли снаряди починали вибухати біля чергового її сховища, то доводилося знову зніматися з місця та переїжджати. Жити доводилося у нелюдських умовах: без води, газу, світла. На вогнищі готували їсти та гріли воду для чаю. Коли відкрили зелений коридор, їй вдалося виїхати з міста до Бердянська, а звідти перебратися до Запоріжжя.

Я хочу, щоб війна швидше закінчилася, тому що моєму правнуку йти в перший клас

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення вода здоров'я житло літні люди (60+) внутрішньо переміщені особи Обстріли Маріуполя окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій