Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Євген Коваленко

"Він був дуже крутим хлопцем. Згадую і плачу"

переглядів: 172

Внаслідок ракетного удару по Вінниці 14 липня загинув звукорежисер Євген Коваленко. Хлопець помер у лікарні. Йому було 25 років.

Він був дуже крутим хлопцем. Згадую і плачу

Він працював у команді співачки Roxolana, концерт якої мав відбутися в Будинку офіцерів: «Під час ракетних обстрілів частина нашої команди перебувала на головній площі. Усі вони поранені. Євген був чуйним, веселим і неймовірно щирим», – повідомила співачка.

Співак Вадим Олійник, який також співпрацював з Євгеном Коваленком, додав, що той був надзвичайно професійною людиною. «Він був дуже крутим хлопцем. Згадую і плачу… Він залишився в Домі Офіцерів в Вінниці, тому що був справжнім профі і викладався на повну. Ти ніколи мені не відмовляв, навіть тоді коли був дуже зайнятий… Лети Жека, нам буде тебе не вистачати. RIP», – сказав співак.

Євген Коваленко навчався у Києво-Святошинській районній класичній гімназії – зараз Боярський ліцей «Гармонія». Потім вступив до Київського національного університету театру, кіно та телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого. Хлопець увесь час присвячував музиці.

У нього залишилася кохана дівчина і батьки.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Вінниця 2022 Текст Історії мирних чоловіки обстріли безпека та життєзабезпечення 2022 Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій