Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Лариса Галкіна

"Важливим було підтримати дітей і батьків"

переглядів: 136

Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання.

Лариса Галкіна

Посада заступник директора, вчитель мистецтва Білоцерківської спеціалізованої природничо-математичної школи І-ІІІ ступенів № 16 ім. М. О. Кириленка Білоцерківської міської ради Київської області.

"24 лютого 2022 року… Ця дата тепер назавжди в пам’яті кожного українця.

Напередодні працювала у складі команди експертів з інституційного аудиту в м. Українка. Попереду було багато планів, творчої праці, цікавих заходів. Але той страшний ранок поставив кожного з нас в умови воєнного стану.

Важливим було підтримати дітей і батьків – не тільки своїх, а й тих, які у надскладних умовах проживання на тимчасово окупованих територіях України долучилися до дистанційних занять у нашому закладі.

Обговорювали з дітьми зовсім дорослі події, які не повинні були торкнутись їхніх сердець, – трагедію в Бучі, Ірпені, Гостомелі, долю дітей зі шкіл м. Попасна Луганської області. Чотири року тому ми приймали в сім’ї педагогів, учнів та учениць із Попаснянського ліцею № 1. З гордістю знайомили гостей із нашим закладом, організували екскурсію до парку «Олександрія». Тепер мого рідного мальовничого містечка не існує, бо сусіди-дикуни просто стерли його з обличчя землі.

Ми продовжуємо самі навчатися, щоб ефективно навчати наших дітей, готуємо заклад до нового навчального року. Разом радіємо перемогам ЗСУ на фронті, збираємо солодощі для наших захисників, пишемо їм листи. І знову будуємо творчі плани, розробляємо педагогічні родзинки, розбудовуємо безпечне освітнє середовище. Чекаємо на нашу ПЕРЕМОГУ та повернення до мирного життя! Віримо ЗСУ!"

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Біла Церква 2022 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта робота діти перший день війни 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій