Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія Сергіївна Кришталь

“У мене багато знайомих, які загинули в Пологах. Сусіда застрелили окупанти”

переглядів: 351

“У перший день в нас ще було спокійно. Про те, що почалася війна, ми дізналися з телевізора”, - згадує Анастасія Кришталь з Полог. Коли місто окупували російські військові, жити там стало дуже страшно. Каже, що не знали, що на них може чекати далі. Населений пункт почали сильно обстрілювати і дівчина почала замислюватися про те, щоб виїхати до обласного центру, а коли росіяни почали ходити по квартирах та будинках місцевих мешканців та встановлювати свої порядки, то вона виїхала до Запоріжжя. Каже, що найскладніше було наважитися залишити все, що наживали все життя. В окупованому місті залишилася бабуся Анастасії та її вагітна сестра. Наразі сестра не може виїхати на підконтрольну територію, бо росіяни не випускаю людей на українську сторону. А бабуся щодня дзвонить дівчині і плаче у слухавку і це дуже засмучує її.

“У мене багато знайомих, які загинули в Пологах. Сусіда застрелили окупанти”

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Пологи 2022 Аудіо Історії мирних жінки переїзд обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи розлука з близькими окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій