Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Костянтин Возний

"Тіло Костянтина вдалося ідентифікувати"

переглядів: 180

27 червня ракетний удар по ТЦ «Амстор» у Кременчуці забрав життя 35-річного Костянтина Возного. Загалом жертвами трагедії стали понад два десятки людей.

Того дня Костянтин, як і зазвичай, працював у магазині побутової техніки Comfy. Під час обстрілу чоловік перебував у центральному проході будівлі. Після ракетного удару на зв’язок не виходив.

Спочатку для ДНК-експертизи здав матеріали батько Костянтина. Серед загиблих, яких знайшли під завалами, одразу чоловіка не ідентифікували.

«Взяли ДНК його синів, тому що з тих людей, які в морзі, з ДНК його батька вони не співпали. Є надія, є інформація, є коментарі, і люди писали, що Костя в реанімації. Але не підтверджена ця інформація», – розповів родич загиблого Олександр Байбуза.

4 липня інформація підтвердилася – тіло Костянтина вдалося ідентифікувати. 6 липня чоловіка провели в останню путь родичі та близькі. Поховали Костянтина Возного на цвинтарі в селищі Піщане.

У чоловіка залишилося двоє синів.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Кременчук 2022 Текст Історії мирних чоловіки обстріли безпека та життєзабезпечення 2022 Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій