Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Калмикова

"Попри біль, гнів, утрати ми невпинно тримаємо стрій"

переглядів: 107

Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання.

Наталія Калмикова 

Посада директор Баришівського навчально-виховного комплексу «гімназія - загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Баришівської селищної ради.

"Вже більше трьох місяців в Україні йде війна. Попри біль, гнів, утрати ми невпинно тримаємо стрій.

Наша шкільна родина з самого початку військової агресії займалася волонтерською діяльністю, спрямовувала всі зусилля на підтримку бійців Збройних Сил України, мешканців Баришівської територіальної громади, що постраждали під час окупації. 

З перших днів війни представники шкільної психологічної служби проводять колосальну роботу: організовують групові й індивідуальні заняття з учнями та батьками з метою збереження їх психологічного здоров’я у цей важкий час, пройшли навчання за відповідними програмами, щоб після деокупації допомагати й підтримувати жінок та дітей, постраждалих від насилля. 

Дуже важливо, що наших учнів, попри пережиті ними жахіття війни, хвилюють питання особистісного зростання, розвитку емоційного інтелекту, що вони разом з батьками вже сьогодні планують своє майбутнє в рідній країні.

У закладі освіти діє відпрацьована система дистанційної форми навчання на різних платформах. Велику увагу приділяємо розвитку творчих здібностей наших учнів. Дитячі роботи, у яких стільки позитиву, жаги до життя, надають педагогічному колективу ще більше наснаги й бажання працювати задля розбудови освіти в Україні!

Маємо впевненість, що мрії наших дітей обов’язково здійсняться: Україна неодмінно переможе в цій жахливій війні, ми все відбудуємо й ще яскравіше розквітне наша рідна земля!"

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Баришівка 2022 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта робота діти перший день війни 2022 Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій