Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Бригадиренко

"Ідентифікувати дівчину вдалося лише за результатом тесту ДНК"

переглядів: 166

Майже тиждень після ракетного обстрілу ТЦ «Амстор» у Кременчуці матір 22-річної Тетяни Бригадиренко, Людмила, шукала свою доньку. Вона обійшла усі лікарні, морги та не знала, що її дитину знайшли швидко. Тільки ідентифікувати дівчину вдалося лише за результатом тесту ДНК.

Того дня, 27 червня, Тетяна була на роботі – вона працювала консультантом мобільних аксесуарів у ТЦ «Амстор». Саме там обірвалося життя дівчини.

Тетяна закінчила школу №1. Після школи навчалася у професійному училищі №5. Далі був Полтавський кооперативний технікум, де дівчина навчалася на кухаря, а потім – на технолога.

«Вона завжди була з посмішкою, позитивна. Разом ми були до 9 класу, а потім вона пішла зі школи. Але ми зустрічалися, часто бачилися. Я думаю, що вона мріяла, як усі, про сім’ю. Вона збиралася заміж… Але, звісно, не про таке»,

Розповіла колишня однокласниця загиблої Христина.

За словами подруги дівчини, Вікторії, 28 серпня Тетяні мало виповнитися 23 роки. Саме у цей день її коханий Ігор планував запропонувати їй стати його дружиною. Під час прощання з Тетяною Бригадиренко її батьки говорили про те, що мріяли купити дочці весільну сукню для майбутнього щасливого дня.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Кременчук 2022 Текст Історії мирних жінки обстріли безпека та життєзабезпечення 2022 Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій