Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Микола Коростильов

"Дитина була у Колі на руках"

переглядів: 185

Внаслідок російських обстрілів Харкова 26 травня загинув 33-річний Микола Коростильов. Разом з ним загинув його син – п’ятимісячний Михайло. Дружина Миколи та матір малюка Олександра вижила.

До повернення у Харків родина близько двох місяців жила в інших областях. Того трагічного дня Олександра Коростельова завершувала роботу у салоні краси в Харкові, куди нещодавно влаштувалась на роботу адміністраторкою. За жінкою приїхав чоловік Микола з малюком. Коли вони зайшли у салон, росіяни почали масовий обстріл Харкова з великокаліберних гармат та систем залпового вогню. Ракета потрапила у другий поверх будинку.

«Дитина була у Колі на руках. Вони бігли дорогою, коли прилетіла ще одна ракета. Сашу привалило, але вона вибралась якось сама з-під завалів і побачила, що поруч лежить Коля – він ще дихав, хрипів. Вона почала шукати дитину, але не знайшла», — розповів кум подружжя Тарас Крутко.

Загиблий Микола Коростельов одружився минулого року, а 30 грудня у нього народився довгоочікуваний син – Михайло. За словами Тараса Крутка, чоловік не мав вищої освіти, працював на авторинку, але завжди доволі добре заробляв.
«Він був найщасливіший у світі. У нього всі фотографії тільки з малим, він його обожнював. Він так чекав його…», – розповів чоловік.

Історія з instagram каналу Victims of russia.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Харків 2022 Текст Історії мирних чоловіки діти обстріли безпека та життєзабезпечення діти 2022 Соцмережі
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій