Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Поліщук

"Діти та їх батьки працювали в тандемі"

переглядів: 245

Державна служба якості освіти України та управління Державної служби якості освіти у Київській області діляться історіями вчителів закладів освіти, які в непростих обставинах надихають дітей продовжувати навчання.

Наталія Поліщук

Посада вчитель інформатики Ревненського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Гірської сільської ради Бориспільського району Київської області.

"Мої учні швидко адаптувалися та охоче здобувають знання дистанційно. Я планувала навчальний процес, щоб викладання матеріалу стимулювало дітей до отримання і засвоєння знань. Спочатку це було захоплюючою грою, а зараз – це результат нашої роботи. Діти та їх батьки працювали в тандемі над тим, аби кожен учень мав змогу долучитися до онлайн уроків з безкоштовної платформи Google Classroom, до якої приєднала нашу школу. Мій успіх – це партнерство з дітьми, яке з кожним днем міцнішає.

Під час уроків онлайн ми проводили ранкові чаювання, опановуючи нову тему, або повторюючи вивчений матеріал, співали, створювали музику, використовуючи цифрові програми, музикували (створювали звуки) за допомогою предметів побуту, записували та монтували відео.

Адже спів – це ліки для душі, а мій предмет не дає при цьому розуму нудьгувати. Це, напевно, один з найкращих й ефективних методів поєднання навчання та співу.

Ми продовжуємо працювати в умовах війни, і зробимо усе можливе, щоб з 1 вересня наші учні продовжили шкільне життя у форматі офлайн. Вважаю, що учитель повинен зробити все можливе, щоб зацікавити учня своїм предметом. Моя повсякденна діяльність заряджає мене настільки, що хочеться віддаватися своїй справі сповна, заради найціннішого, що у нас є – наших дітей. Щиро бажаю моїм колегам наснаги і мотивації задля успіхів на нашому, освітянському фронті. Разом ПЕРЕМОЖЕМО!"

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Київська область 2022 Текст Історії мирних жінки психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення освіта робота діти перший день війни 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій