Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

Осіння зміна дитячого табору від Фонду Ріната Ахметова розпочалася!
24.10.2022

Фонд Ріната Ахметова оголошує про старт нової зміни дитячого табору. Основною метою проєкту «Рінат Ахметов — Дітям. Мирне літо дітям України. Осіння зміна» є психологічна реабілітація та повноцінний відпочинок дітей віком 8–14 років, які постраждали від війни в Україні.

«Дві цьогорічні літні зміни табору Фонду отримали багато позитивних відгуків як від юних учасників, так і від їхніх батьків. Тож було прийнято рішення підтримати дітей і провести ще одну зміну восени», — розповіла Ірина Блажан, головний директор програм Фонду Ріната Ахметова.

Ірина Блажан зазначила, що перші дві зміни продемонстрували також позитивні зрушення у поведінці дітей. Дієві методики, яких навчили психологи Фонду, допомогли дітям стати більш впевненими. Вони перестали боятися гучних звуків, грому і, головне, почали усміхатися і сміливо дивитися в майбутнє.

Проєкт дарує дітям не тільки відпочинок, гарний настрій, позитивні емоції, але й надихає їх на творчість, навчання і спілкування з однолітками, що вкрай важливо в непростий час. Досвідчені психологи Фонду, які пройшли спеціальний курс «Травма війни», допомагають дітям позбутися страхів, знизити тривожність і підвищити впевненість у собі.

Крім того, на учасників осінньої зміни чекають цікаві майстер-класи, тренінги, розвиваючі ігри та захопливі квести. Школярі навчатимуться працювати в команді, долати труднощі, розробляти стратегії, планувати, а також дізнаються багато цікавого про світ професій.

Сьогодні Рінат Ахметов — єдиний благодійник в Україні, який системно й масштабно допомагає дітям. За час існування цього проєкту професійну психологічну допомогу та оздоровлення отримали понад 4600 дітей зі всієї країни. За програмою «Рінат Ахметов — Дітям» за 17 років підтримку отримали понад 5 млн дітей.

Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію