Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Михайло

«Я перестав на когось надіятися»

переглядів: 618

Одного разу мені довелося викликати таксі, розбудити сім’ю та швидко виїхати з квартири. Ось так для мене виглядала війна.

Ми переїхали із сім’єю в Краматорськ, до цього жили в Ясинуватій. Коли почався сильний артобстріл, ми зібрали речі й переїхали до родичів у Докучаєвськ. Там прожили чотири місяці, поки це місто стало непідконтрольним Україні. Потім із сім’єю вирішили виїхати за лінію фронту – так і переїхали до Краматорська. Повертатися до Ясинуватої? Я про це не думаю.

Я вже цілком змінив сферу діяльності. До цього я був найманим робітником (металообробка, верстати). Тепер я фрілансер і фінансовий консультант. Ці роботи не прив’язані до одного місця. До війни я завжди жив у квартирах, а зараз живу в приватному будинку, відчуваю себе у відносній безпеці завдяки оптимізму.

Мрію досягти успіху в бізнесі, щоб у мене був незалежний дохід. Для мене зараз він життєво важливий. Виявилося, що бути влаштованим на роботі за зарплату небезпечно як для мене особисто, так і для сім’ї. Я орієнтований на дохід, який залежить не від держави, не від цієї ситуації навколо. Мрію досягти того рівня, коли я цілком буду фінансово незалежним від ситуації. І повірте, за час війни я переконався: якщо є мотивація, усе можливо.

Я перестав на когось надіятися. Для мене зараз щастя – це гармонія в зовнішньому та внутрішньому. І коли можна займатися тим, що подобається, бачити позитивні результати того, чим займаєшся.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Ясинувата Текст Історії мирних чоловіки переїзд психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення обстріли Донецька
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій