Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія Віталіївна Поліщук

«Я думала, що ось настала моя остання година»

переглядів: 199

Важкі випробування випали на долю молодої мешканки Маріуполя.

У той день, 24 лютого, я прокинулася від вибухів. Нас бомбив літак вранці та ввечері, і з того часу мені досі страшні гучні звуки. Пам’ятаю, що я навіть хотіла померти і думала про смерть, що ось настала моя остання година.

Почалося страшне життя у Маріуполі, який обстрілювали щоденно. Води нам вистачало, їжі теж, але під кінець нам прийшлося їсти собачу кашу. Потім я поїхала з окупованої території, а мої батьки, на жаль, залишилися у Маріуполі.

Зараз у мене немає роботи, я навчаюсь на мовних курсах, отримую небагато грошей, тому приходиться відмовляти себе у всьому. З Маріуполя я забрала лише декілька речей та іграшку, яку подарував мені мій коханий чоловік. У найскрутніші години я завжди її обіймала, і вона завжди зі мною. Вона мій оберіг.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення вода житло люди з обмеженими можливостями внутрішньо переміщені особи перший день війни Обстріли Маріуполя їжа 2022 окупація
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій