Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Лілія Вікторівна

«Все гуділо і свистіло, нагадуючи найстрашніший фільм»

переглядів: 445

До початку війни і зараз я проживаю в селищі Нью-Йорк. До 2014 року було мирно, тихо, спокійно. Ми працювали, в будь-який час могли поїхати куди завгодно. Сказати, що нам було страшно, не сказати нічого. Неможливо підібрати слова, щоб це описати, особливо, коли є дитина.

У нас досі перебої з водою, поганий зв'язок. Багато знайомих і друзів поїхали. Я працюю перукарем, у мене залишилося відсотків 15 клієнтів, всі інші поїхали.

Прилітали "Гради", але найбільше мені запам'ятався мінометний обстріл. Тоді все гуділо і свистіло, прилітало до сусідів, і у них був пошкоджений дах. Все відбувалося, як у фільмах. Поруч з нами знаходиться Горлівка, обстріли були божевільні. Весь час поруч знаходилася дитина. У будинку з'явилися тріщини, а у багатьох людей вилітали вікна, були пошкодження житла.

Я хочу бути впевнена в завтрашньому дні, щоб могла заробляти і допомагати своїй дитині.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новгородське (нині Нью-Йорк) 2014 2021 Текст Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій