Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Оксана Рябоконь

«Все своє життя ми спакували у дві валізи»

переглядів: 324

Наша сім'я із Маріуполя. У нас було комфортне житло, постійна робота, донька вчилась у школі, відвідувала багато секцій і гуртків, розвивала свої творчі задатки.

Війна змінила все: наше житло зруйноване - його просто немає, як і школи, до якої ходила наша дитина. З перших днів війни наше місто нещадно обстрілювали. Страшні важкі снаряди летіли і вибухали безперервно. Це був якийсь жах! Довгий час дитина була в підвалі разом із нами. Потім прийшла окупація. Нам пощастило евакуюватись, і виявилось, що все життя влізло у дві валізи...

Зараз ми живемо у Дніпрі. Головне - дитина відчуває себе в безпеці, у цьому їй допомагає вся наша родина. Але звук сирен у неї завжди викликає сильну тривогу.

Все своє життя ми спакували у дві валізи

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення освіта житло Обстріли Маріуполя Біженці окупація Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій