Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія Кисельова

«Усі мої картини життєстверджуючі. Без війни!»

переглядів: 1067

Малювання стало моєю улюбленою роботою. Уже 8 років я — найщасливіший художник: малюю та продовжую вчитися малювати. Навчалася в художників, за книгами, та найголовніше – малюючи картини. Я засвоїла одне правило: що більше ти малюєш, то більше вчишся.

Люблю багато ходити, прогулянка та поїздка на велосипеді – для мене найкращий відпочинок. Так і знаходжу гарні й цікаві види Донецька. До цього зображувала види Венеції, Санкт-Петербурга й інших міст світу. А потім побачила багато сюжетів і в моєму улюбленому місті, і Донецьк відкрився мені ще з одного свого боку – дуже мальовничого й романтичного.

Усі мої картини життєстверджуючі. Без війни!

Коли до міста прийшла війна, я з двома синами – 17-річним Захаром і 10-річним Тимофієм – поїхала до батьків у Сніжне. Незважаючи на важкі часи для сім’ї, я не припиняла малювати, і за цих умов усі картини були життєстверджуючими. Без війни!

Бути художником і жити в Донецьку зараз важко. Це занадто дороге задоволення, і до того ж картини практично не продаються. Дуже подорожчали фарби, полотно, та все необхідне дуже важко купити, навіть маючи на це кошти. Замовляють в Інтернету картини із зображенням Донецька люди, які виїхали в інші міста й країни. Мої картини для них – частинка батьківщини, нагадування про життя до війни.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2015 Текст Історії мирних жінки 2015 переїзд безпека та життєзабезпечення робота обстріли Донецька
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій