Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Роман Сапунцов

«У двір моїх батьків залетів снаряд»

переглядів: 765

Із чотирьох років я не розлучаюся з баяном. Перші кроки в музиці я зробив в Авдіївської музичній школі, де моїм першим учителем став заслужений працівник культури України Олександр Сорока. Ще в рідному місті я був активним учасником різноманітних конкурсів. У 8 років посів друге місце на міжрегіональному конкурсі баяністів-акордеоністів імені Анатолія Білошицького, а за рік посів перше місце на міжнародному конкурсі в Празі.

У кінці серпня 2014 року мені з родиною довелося виїхати з Авдіївки. Останньою краплею став вибух снаряда, який залетів у двір моїх батьків. Їх поранило. І в іншому теж були жахи: жили без світла, без води. Після вибуху ми зібралися й вирушили до центральної України.

Ми не знали, куди їдемо. Згодом оселилися в селі Степанки Черкаської області. У мене ще 8-річна сестричка Ірина й 10-місячний братик Дамір, який народився вже тут.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2014 2016 Текст Історії мирних чоловіки 2014 переїзд поранені обстріли безпека та життєзабезпечення внутрішньо переміщені особи
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій