Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Світлана Іванівна Сторожук

«У мене болить душа за майбутнє наших дітей»

переглядів: 505

Ми живемо удвох з дідусем. Я інвалід, ледве ходжу. Раніше жилося спокійніше, у всякому разі, ми знали, як проведемо завтрашній день. Були якісь мрії, надії, бажання щось робити. А зараз живемо одним днем, тому різниця велика. Добре, що Петропавлівку все обійшло, у нас не розривалися снаряди. А в сусідньому селі багато зруйнованих будинків, люди постраждали.

Мені треба їхати в лікарню в Лисичанськ, а це важко і фінансово, і фізично. Раніше до Луганська було 35 хвилин, за годину або дві зробила справи і повернулася. У цьому відношенні стало набагато гірше.

Коли в Щасті почалися обстріли, все літало над нашими головами. Ми перебралися жити в підвал. Але, на щастя, Петрівку Бог милував.

У мене болить душа за майбутнє наших дітей

У безпеці себе не відчуваємо. Адже ми дивимося телевізор, слухаємо новини. Невідомо, що буде завтра, кожен день якісь складнощі. Душа болить за майбутнє наших дітей.

Нам добре допомагав Фонд Ріната Ахметова. Ми отримували продуктові набори. Потім була ще німецька допомога. У мене пенсія маленька, тому і продуктові набори, і побутова хімія допомагали триматися на плаву.

У мене болить душа за майбутнє наших дітей

Мрію про те, щоб Україна була цілісною і мирною країною, щоб нам жилося легше.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Петропавлівка 2014 2021 Текст Історії мирних жінки пенсіонери безпека та життєзабезпечення літні люди (60+)
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій