Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Катерина Валеріївна Юр'єва

«Зараз дуже складно, але головне не падати духом»

переглядів: 617

У нас з чоловіком дві доньки, батьки живуть в Курахово. До 2014 року ми могли спокійно поїхати в Донецьк по роботі або просто відпочити, сходити в театр або філармонію. Планували возити дітей на розвиваючі заходи. У Мар'їнці всього цього не вистачає.

Ми до останнього не могли повірити, що у нас почалася війна. У ті дні, коли Мар'їнку вперше обстріляли, ми поїхали до батьків. Напевно, Бог нас відвів. Тоді наш будинок отримав незначні пошкодження.

Спочатку скрізь стояли блокпости, нас постійно перевіряли. Ми поїхали в Крим, а звідти ледве повернулися. Нас не пропускали. Я не взяла прізвище чоловіка, і мені через це постійно задавали різні питання.

Зараз складно, але головне не падати духом. Нещодавно переглядала відео про минулі події, пов'язані з війною в Мар'їнському районі. Дуже страшно, що в сюжетах фігурують загиблі діти.

Ми регулярно отримували допомогу від Фонду Ріната Ахметова. Тоді діти були поменше, нам давали памперси, дитяче харчування. Я отримувала гроші від Червоного Хреста на відновлення житла.

Мрію, щоб не було війни і у дітей все було добре. Захмарних побажань немає, хочеться, щоб скрізь було тихо і спокійно.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мар'їнка 2014 2021 Текст Історії мирних жінки переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення Обстріли Мар'їнки
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій