Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Юлія

«З 2014-го року, напевно, жодного дня не було тиші у нашому місті»

переглядів: 415

«Зараз наше місто стирають з лиця Землі», - розповідає Юлія з Авдіївки. Каже, що з 2014 року не було, напевно, жодного спокійного дня у її населеному пункті. Дівчина працювала у Донецькому технічному університеті та у 2014-му році переїхала разом із ВНЗ до Покровська. А в Авдіївці залишалися її батьки. Коли 24 лютого вранці вона включила новини та дізналася, що почалася війна, то впала у ступор і не знала, що робити. Каже, що для неї було дуже страшно, коли батьки були в рідному місті, яке постійно зазнавало обстрілів. Тому коли з'явилася можливість, вона евакуювала маму з татом у Покровськ. А потім вони всі разом вирішили виїхати у безпечніше місце. Нині вони переїхали разом із ВНЗ до Луцька.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2014 2022 Аудіо Історії мирних жінки 2014 переїзд обстріли безпека та життєзабезпечення житло непродовольчі товари робота внутрішньо переміщені особи перший день війни 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій