Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Миколаївна Гавриленко

«Радість після народження сина затьмарило бомбардування аеропорту»

переглядів: 538

Ми проживали у Петрівському районі Донецька, а зараз переїхали до Мар'їнського району. У мене п'ятеро дітей, живемо з мамою. 24 травня 2014 року я народила сина, а невдовзі почали бомбардувати аеропорт. Ці дні мені запам'яталися на все життя. Коли було обстріл Мар'їнки, у нас було дуже чутно. Раніше можна було проїхати додому, а зараз туди не потрапиш.

Війна змінила наш побут, доводиться заощаджувати на всьому. Зараз старша дочка закінчує дев'ятий клас і треба думати, яку освіту їй здобути. У нас у селищі не стріляють, але ми часто чуємо стрілянину з боку Мар'їнки та Красногорівки, сподіваємось, що сюди не дійде.

Нам дуже допомагали продуктові набори Фонду Ріната Ахметова. Ми отримували продукти, і вони рятували. Дуже хочу, щоби закінчилася війна.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Донецьк 2014 2021 Текст Історії мирних жінки діти 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення непродовольчі товари сім'ї з двома і більше дітьми Обстріл донецького аеропорту їжа 2021 Обстріли Мар'їнки
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій