Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ірина Анатоліївна Долженко

«Після поранення я хочу сама вийти з електрички, без ходунків»

переглядів: 1062

Рідне містечко! Мої дорогі рідні, земляки, друзі! Я дуже їм вдячна за все: за підтримку, за розуміння, за допомогу. Усім людям, які допомагали, які були не байдужі до моєї сім’ї, усім величезне спасибі. І звичайно ж, Фонду Ріната Леонідовича.

Після поранення я хочу сама вийти з електрички, без ходунків

Ми були вдома, сиділи всі в залі. Вимкнулося світло. І задзвонив телефон. Телефон лежав на кухні на холодильнику. Я туди вискочила, а найменший пішов за бабусею. І тут пролунав вибух. Полетіли осколки в кухню, в спальню, був пробитий манеж, пальці, живіт. У животі дірка була така велика.

Як переселенцям нам дуже важко. Дуже важко знайти квартиру, тому що не кожен пускає. Загнані, нікому не потрібні. Єдине, що у нас є, це допомога людей. Усім велике спасибі. Допомога Фонду Ріната Ахметова – величезна, особисто йому величезне спасибі як від матері, від бабусі. А він дійсно людина. Більше у нас таких людей, напевно, в країні немає.

Я дуже хочу стати на свої ноги. Мені дуже хочеться вийти з електрички самій. Щоб не з ось цими ходунками, чи з чиєюсь допомогою. Мені хочеться встати і вийти до своїх людей просто як... Я намагаюся, я дуже стараюся.

Після поранення я хочу сама вийти з електрички, без ходунків

Чого б я хотіла? Миру на Донбасі, миру в своєму містечку. Сісти в електричку і просто приїхати додому до свого рідного містечка, на свою вулицю, до своїх людей, у свій будинок, зайти в свою квартиру. Ось це все, що я хочу зараз.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2016 Відео Історії мирних
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій