Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Ольга Сотнікова

«Обстріли і бомбардування відбувались на очах у дітей»

переглядів: 315

Через війну наша сім’я втратила житло, у дітей немає нормальних умов навчання та життя, у дорослих - роботи. Ми тікали з Маріуполя, в чому були. І не можемо повернутися до рідного міста, бо воно окуповане.

Майже місяць ми жили в жахливих воєнних умовах. Наші діти отримали глибокі психологічні та частково фізичні травми, бо на їх очах відбувались обстріли та бомбардування житлових будинків. Середній син потрапив під обстріл, його відкинуло вибуховою хвилею.

Коли ми ховалися у підвалі занедбаного будинку у Маріуполі, діти знайшли невеличку дитячу подушку-іграшку. Тікаючи з-під мінометного обстрілу, хлопці захопили її із собою. Вона стала для нас символом рідного міста і втраченого там дитинства.

Обстріли і бомбардування відбувались на очах у дітей

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення освіта здоров'я житло робота сім'ї з двома і більше дітьми Обстріли Маріуполя 2022 Біженці Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій