Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Вадим Семенович

«Не встигнеш заснути, як хата починає підстрибувати. От і біжимо до підвалу»

переглядів: 413

Вадим Семенович разом із дружиною та мамою по кілька днів жив у підвалі, бо в тремтячому будинку було неможливо перебувати. Вижити у найважчий час їм допомогли благодійні фонди.

Коли війна почалася, ми в льоху сиділи весь час, від бомбардувань ховалися. Ночами спати було неможливо. Тільки заснеш, як хата починає підстрибувати, треба схоплюватись і бігти до підвалу. Так ми вже звідти й не вилазили по кілька днів, доки не вщухало. Нині більш-менш заспокоїлися.

Нам допомагали різні гуманітарні фундації. Ринат Ахметов давав продукти, і Червоний Хрест давав продукти, а також будматеріали. Мамі допомогу давали. Їй зараз 83 роки, мешкає з нами. Зараз дуже тяжко жити, одна дружина працює, а я ні. І мати на пенсії.

Мрію, щоб швидше все це закінчилося і настав мир.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Золоте 2014 2015 2021 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери 2014 2015 обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення здоров'я непродовольчі товари їжа 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій