Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Віра Петрівна

«Наше село опинилося на лінії розмежування»

переглядів: 535

До війни ми з чоловіком та сином жили у своїй квартирі у Луганську. Від обстрілів там у нашому кварталі багато будинків постраждало, і наше теж. Ні шибок, нічого не було. Але потім усі відновили.

Ми на той момент уже жили в Геївці – переїхали, щоб маму стареньку доглядати. І наше село опинилося на лінії розмежування. Магазинів тут немає. Хліб привозять 3 рази на тиждень до цього села. А так, за основними продуктами, ми їдемо до міста Щастя. У нас є машина, старенька така, але можемо поїхати до міста – купити собі продуктів і того, чого тут ми не маємо. Ну і без паспорта, звісно, ​​тут ми не їздимо.

Коли нам давали гуманітарну допомогу Фонду Ріната Ахметова, ми були їй дуже раді. Там і мука, і олія, і цукор був. Мій чоловік, коли лежав у лікарні цілий рік, втратив пенсію, її треба було відновлювати. Тоді ми з ним два місяці не отримували пенсію тут, а нам давали продукти. Дякуємо всім, хто допомагає.

Хочеться, звісно, ​​забути про все це. І щоб усе налагодилося. Мріємо про мир.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Луганськ 2014 2015 Текст Історії мирних жінки чоловіки 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я їжа Обстріли Луганська
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій