Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Інна Георгіївна

«Наш будинок розбили в перший рік війни»

переглядів: 684

Жили ми непогано, середньо. За два роки до початку війни, спасибі синові, ми з чоловіком зробили капітальний ремонт у будинку, утеплили все, купили нову техніку й меблі, пральну машинку-автомат, холодильник. Ну і що? У чотирнадцятому році, просто в перший рік наш будинок розбили й потихеньку продовжували бити.

Ми тинялися, то у Вугледарі жили на квартирі, то у Кураховому на дачах у тимчасових будиночках. Потім тут трохи стихло, і ми повернулися в Мар’їнку, але вже ближче до центру, оскільки раніше жили на околиці перед Олександрівкою. До Трудовських через річку нам було пів кілометра, на Олександрівку теж, а може, і кілометр. Наш будинок повністю розбили. Ну, а тепер живемо, як можемо. Я потрапляла під обстріл, коли їхала на велосипеді подивитися на своє подвір’я. Зараз я не ходжу, ледве пересуваюся з паличкою по двору.

Нам була велика гуманітарна допомога. Давали крупи, цукор, макарони. Спасибі, ми дуже були вдячні за ту допомогу, що нас забезпечували. Тому що всім було дуже важко жити й поневірятися по квартирах. Ми дуже вдячні організації Ріната Ахметова, що вони нам надавали таку допомогу. До цього часу в нас ще залишалися ці макарони, крупи, але вже все закінчується. Ми зараз живемо більш спокійно. Чуємо все. Страшно, дуже страшно.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Мар'їнка 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери 2014 переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло непродовольчі товари люди з обмеженими можливостями літні люди (60+) малозабезпечені перший день війни їжа 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій