Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Людмила Тордія

«Наш дім згорів з усім майном, а з ним – і моя собака»

переглядів: 306

До війни я і всі мої рідні жили в Маріуполі. Я працювала у банку ПУМБ, мій чоловік – прикордонник, брат служить у ЗСУ. Вони і зараз перебувають у зоні бойових дій.

На початку війни ми жили у друзів у селищі Пісчаному, але 23 березня дім, де ми всі перебували, зайнявся від обстрілу. Він згорів разом з усім майном, навіть моя собака згоріла. На щастя, всі люди залишились цілими.

Під час пожежі з нами в домі була й моя дев’ятирічна племінниця. Разом із нею і моєю мамою я евакуювалась у Дніпро, а дружина брата залишилась у Маріуполі. Хоча ми зараз і почуваємося в безпеці, дитина дуже лякається сигналів тривоги, гучних звуків і грому. Вона панікує, плаче. Ми бачимо, що їй потрібна серйозна допомога спеціалістів.

Наш дім згорів з усім майном, а з ним – і моя собака

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення діти Обстріли Маріуполя розлука з близькими 2022 Біженці Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій