Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анастасія Карпова

«На початку війни мені разом із трьома дітьми довелося пережити важку скруту»

переглядів: 186

Я йшла на роботу, коли дізналася що почалася війна. Пам'ятаю що дуже хвилювалася, бо вдома лишились діти. Все це сильно давило морально. Було важко дивитися новини, важко пояснити дітям, чому не можна нехтувати правилами безпеки.

Потім довелось пережити втрату роботи, розлучення, важкий переїзд і велику скруту. Через втрату моєї роботи нам з дітьми ще досі важко, часом їжі не вистачає. Допомагають друзі, бо гуманітарної допомоги не дають. Ще на початку війни чоловік пішов з сім'ї, а згодом молодший син переїхав жити до нього, бо я одна не в змозі забезпечити трьох дітей. 

Весь цей час мене зворушують діти, які не втрачають оптимізму, люди які роблять усе, що нашим воїнам було легше, та наші чудові військові, бо їхні вчинки - це щось чудове та зворушливе. 

До війни я працювала в магазинчику електроніки, зараз не маю роботи ніякої. Шукаю, але це дуже складно. Війна ще не скінчилася, і кожна повітряна тривога, кожен військовий,кожна новина - усе це нагадує, що ще не кінець, ще треба триматися.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2022 Текст Історії мирних жінки діти переїзд психологічні травми втрата роботи безпека та життєзабезпечення харчування дітей житло робота неповні сім'ї сім'ї з двома і більше дітьми 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій