Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Лариса Миколаївна Зеленіна

«Ми сиділи всією сім'єю в коридорчику і рахували, скільки було прильотів»

переглядів: 606

Я була вдома, внучок прийшов зі школи. Літали літаки. Ми не зрозуміли, що це таке, а потім нам сказали, що почалася війна.

Будинок наш не зруйнований, але прильоти були до нас. Біля будинку впав снаряд в метрах п'яти, є вибоїни від осколків по всьому по гаражу. У сусіда потрапило в ванну, в двоповерховий будинок, осколки чавунної ванни прилетіли до нас у двір. Якби ми були у дворі, комусь би дісталося ...

Ховатися в підвалі ми не могли, він маленький, на дві сходинки, тому сиділи в будинку. У нас всередині будинку коридорчик маленький. Ми сиділи там всією сім'єю і рахували, скільки було прильотів. Наприклад, сюди було близько 30 прильотів.

Нікуди ми не їхали, нікуди їхати. У Донецьку син живе, онуки, сестра двоюрідна. Друг 23 липня помер, я не могла до нього поїхати, попрощатися з ним. Війна принесла нам незручності всякі, що ми нікуди виїхати не можемо.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Первомайське 2014 2021 Текст Історії мирних пенсіонери 2014 2015 обстріли безпека та життєзабезпечення літні люди (60+) перший день війни 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій