Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анісія Абрамівна Переходько

«Ми звикли до війни»

переглядів: 730

Разом з онуками пережила страшні обстріли. Анісія Абрамівна ховала дітей у підвалі. Поверталася в будинок лише ненадовго, щоб взяти найнеобхідніші продукти.

Я була вдома з онуками, і ми почули звуки бомбардування. Сиділи в підвалі. Пережито стрілянину та все.

Ми звикли до війни

Я нікуди не виїжджала. У нас все є: вода, газ, світло. Бувало, під час обстрілів на деякий час перебивали газ, але потім його робили. Слава Богу, наш будинок не постраждав.

Досі не відчуваю себе в безпеці, і зараз десь там буває... Ми вже звикли за сім років. У нас хороші сусіди. Через війну не змінилося ставлення до життя, як було, так і є.

Від Фонду Ріната Ахметова ми отримували допомогу. Були й інші організації, вони нам теж допомагали, але я забула, як вони називалися. Звичайно, гуманітарна допомога нам допомагала добре. У мене пенсія невелика. Нам давали допомогу – ми якось обходилися. Спасибі, що вона була.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новолуганське 2014 2021 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери діти 2014 психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я харчування дітей непродовольчі товари неповні сім'ї сім'ї з двома і більше дітьми літні люди (60+) малозабезпечені діти перший день війни їжа 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій