Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Анна Олександрівна Дейко

«Мої сусіди загинули під час обстрілів Маріуполя»

переглядів: 176

Росіяни зруйнували будинок Анни Олександрівни у Маріуполі. Вона була змушена евакуювалась у Кривий Ріг, щоб повернутись до мирного життя

У день, коли Росія напала на Україну, я була вдома, у Маріуполі. Через постійні обстріли я з сім’єю одинадцять днів переховувалась у підвалі. У нас закінчилась практично вся їжа та вода, ми були змушені їсти гречку й відварені яйця. Поруч зі мною була мати-діабетик та одинадцятирічна донька, тому ми вирішили евакуюватись у Кривий Ріг.

Мене шокувало, що мирний Маріуполь постійно обстрілюють, а наш будинок зруйнований. Через прильоти російських снарядів загинули наші сусіди й наша домашня тварина. У такі моменти ти не розумієш, як можна врятувати себе, дитину та батьків.

Я була приємно вражена від небайдужості малознайомих людей, адже вони дали нам дах над головою і всіляко підтримують.

Зараз я живу із донькою у Кривому Розі, тут стою на обліку у центрі зайнятості. До війни працювала у відділі маркетингу на машинобудівельному підприємстві. Планую змінити професію.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Маріуполь 2022 Текст Історії мирних жінки чоловіки пенсіонери діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло обстріли втрата роботи безпека та життєзабезпечення вода літні люди (60+) діти Обстріли Маріуполя їжа 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій