Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Тетяна Латиніна

«Ми виїжджали під обстрілами разом із собачкою та кішкою»

переглядів: 454

Війна - це такий жах! Під гучними обстрілами Авдіївки я сиділа у підвалі разом із сусідами, і з кожним прилітом ракети сама собі казала: «Це остання, я витримаю». А коли на моїх очах стали гинути друзі, сусіди... і ми з донькою лишились зовсім самі на весь будинок, стало неабияк страшно!

Під вогнем артилерії нас вивезли у старенькому автомобілі. Ми довго їхали з братиком, кішкою та собачкою, яка оберігала нас у підвалі. Навіть у першому населеному пункті, де вже було безпечно, нам все здавалося, що ось-ось почнеться…

У Черкаській області, де ми зараз перебуваємо, мені цілий місяць ночами снився увесь цей жах, і я прокидалась від нервового тику. Я хочу вірити у перемогу. Я повинна підтримувати свою одинадцятирічну доньку, яка добре пам’ятає обстріли. Зараз їй допомагаю я і ще одна дівчинка з села.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Авдіївка 2022 Текст Історії мирних жінки діти переїзд зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли втрата близьких безпека та життєзабезпечення житло неповні сім'ї діти внутрішньо переміщені особи 2022 Анкета 2022
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій