Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Наталія Оболонко

«Ідеш удень селищем і кулі летять ні з того ні з сього»

переглядів: 641

Найстрашніший день у житті позаду. Наталія Оболонко з жахом згадує, як рідне селище накрило снарядами. Здається, що багато жителів Новолуганського ще такого обстрілу не переживуть.

Я в перший день війни була в Соледарі. Поблизу Слов’янськ, там найбільше було чутно, що відбувалося. А в Новолуганське вже потім поступово перейшло.

Коли Новолуганку обстріляли «Градами», уже не пам’ятаю, у якому році було, десь у 2017. Це було, звичайно, саме... Нічого хорошого.

Ідеш удень селищем і кулі летять ні з того ні з сього

Люди стали більш налякані всі. Навіть зараз, у 2021-му, два дні тому дві ночі поспіль стріляли, бомбили, незрозуміло що... Люди всі налякані, нервують, діти теж, Господи...

Фінансово важко. Я отримую пенсію, її не вистачає. І в Новолуганському роботи для мене, людини з інвалідністю, немає. Я з мамою живу, пенсіонеркою. Важко.

Ось так ідеш удень селищем і кулі летять ні з того ні з сього. Немає безпеки.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Новолуганське 2014 2017 2021 Аудіо Історії мирних жінки пенсіонери 2014 2017 психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я непродовольчі товари робота люди з обмеженими можливостями літні люди (60+) малозабезпечені перший день війни їжа 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій