Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Олена Валеріївна Ярина

«Гуманітарні організації надали нам неоціненну допомогу»

переглядів: 380

Ми приїхали в Україну в 1998 році і до сьогоднішнього дня проживаємо тут. Я заміжня, є двоє дорослих дітей. Вони живуть на сусідніх вулицях. Батьків, на жаль, немає давно.

До війни у нас було мирне і розмірене життя. Але з початком військових дій багато хто виїхав. Мене призначили директором школи. Спочатку ми чули, що в Слов'янську відбуваються військові дії, але це було в 100 кілометрах від нас.

У липні 2014 року ми відчули війну на собі. У нас були прямі попадання, будівля була пошкоджена. Недалеко від нас були блокпости, почалися обстріли. Під час прямого попадання в будинок загинув мирний житель, його діти і дружина, слава Богу, залишилися живі. Страшно...

Можна сказати, що наше селище сильно не постраждало, у нас не було тривалих військових дій. Більше дісталося Попасній, за 15 кілометрів від нас. У нас перестали працювати магазини, нічого не було. Фонд Ріната Ахметова видавав продуктові набори та миючі засоби. Це була дуже велика допомога.

Те ж саме можу і сказати про нашу школу, нам сильно допомогли гуманітарні організації. Вони давали продукти, rанцелярські товари, дезінфікуючі та миючі засоби. Це була неоціненна допомога, без неї нам було б дуже важко. Ми дуже вдячні.

В першу чергу мрію про мир і здоров'я. Війна і ковід - це дуже важко психологічно.

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
Врубівка 2014 Текст Історії мирних жінки зруйновано або пошкоджено житло психологічні травми обстріли безпека та життєзабезпечення здоров'я житло
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій