Історії, які ви нам довірили

меню
{( row.text )}
{( row.tag )}
header-logo

Історії, які ви нам довірили

До всіх історій
Камiла Джалолова

«Багато людей змушені були покинути свої оселі та шукати нове житло»

переглядів: 270

Джалолова Камiла, Харківська спеціалізована школа І – ІІІ ступенів № 85, м. Харків

Есе "День, коли почалась війна"

Прикро, але сучасній Україні доводиться переживати війну. У 2014 році спокій людей було порушено, громадяни Донецької та Луганської  областей зазнали дуже великих втрат.

На щастя, на території моєї області не відбуваються воєнні дії, проте я справді відчуваю наявність війни в своїй країні. У мене дуже патріотична родина, яка змалку вчила мене любити свою Батьківщину. Саме тому ми хвилюємось за долю України та її жителів.

Я зрозуміла усю серйозність війни, коли про неї почали говорити усюди: на вулицях, в інтернеті, у новинах. Відтоді я усвідомила, що на території моєї країни дійсно почалась війна. Багато людей змушені були покинути свої оселі та шукати нове житло, а ті, хто залишився, і досі не можуть вільно жити.

Дуже сподіваюсь, що скоро ці лихі часи минуть та знову настане спокій. Особисто для мене, мир – це щастя людей. Злагода, любов та затишок важливі і в кожній родині, і вцілій країні. Тому я щиро вірю, що Україна зможе лишити війну у минулому та вже скоро засяє, як ніколи

При цитуванні історії посилання на першоджерело - Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова - є обов‘язковим у вигляді:

Музей "Голоси Мирних" Фонду Ріната Ахметова https://civilvoicesmuseum.org/

Rinat Akhmetov Foundation Civilian Voices Museum
2014 Текст Історії мирних діти безпека та життєзабезпечення діти Конкурс есе 2021
Допоможіть нам. Поділіться цією історією
img
Долучайтеся до проєкту
Кожна історія має значення. Поділіться своєю
Розповісти історію
До всіх історій